joi, 11 august 2016

Trolii în vacanță

Trolii în vacanță

    Viața este mai liniștită acum pe străzile din Biddlesden, după ce famila Priddle a înțeles că famila Trol nu este una de cei mai barbari sălbatici și că nu vor fi mâncați de aceștia.
    Dar este vară și cald, copii au luat vacanță iar Warren și Ulrik s-au împrietenit cât de cât.
    Roger Priddle cumpără o rulotă pentru a merge în vacanță cu cheltuieli mai mici, Jackie vrea o vacanță la hotel nu cu rulota. Familia Trol vrea să mergă și ea în vacanță și după ce apelează la o agenție de voiaj decoperă că le trebuiesc foarte mulți bani pentru o excursie, bani pe care nu îi au.
    Se întorc resemnați acasă, dar doamna Trol vorbește cu domnul Priddle și primește „acordul” de a merge în vacanță alături de famiala lui.
    Se duc într-un loc paradiziac din Țara Galilor la pensiunea domnului Olwen Ogwen, un nume cam ciudat după părearea domnului Trol. Dar locul nu se potrivește descrieri din pliantul turistic, ca să nu mai spunem că odată cu familia Priddle au călătorit, clandestin și cei din familia Trol. Imaginați-vă reacția doamnei Priddle când i-a descoperit în rulotă dar și frumoasele întâmplări prin care trec cele două familii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu